Professionele tuinaanleg in Gent, Destelbergen, Lochristi, Melle en Laarne

Kris Berwaerts voor tuinen & snoeiwerken in Destelbergen
press to zoom
1/2

Tuinaanleg voor particulieren en bedrijven in Oost-Vlaanderen

Wij garanderen wij u tuinaanleg die optimaal voldoet aan uw wensen. We schuwen daarbij geen grote projecten, net zomin als niet-aangelegde of verwaarloosde tuinen..

Als expert in tuinaanleg in Gent en omgeving hebben wij een ruim doelpubliek. Met 30 jaar ervaring zorgen wij voor de aanleg van tuinen en groene ruimtes in opdracht van particulieren, projectontwikkelaars, bedrijven, scholen,... Onze zaakvoerder Kris Berwaerts denkt daarbij graag met u mee en steekt ook zelf de handen uit de mouwen. U kunt m.a.w. voor vrijwel alle tuinen bij ons terecht.

Landelijke tuinen

Monumentale tuinen

Stadstuinen

Schooltuinen

Moderne tuinen

Japanse tuinen

Bedrijfstuinen

Voortuinen

Kris Berwaerts voor tuinen & snoeiwerken in Destelbergen
press to zoom
1/2

Hét aanspreekpunt voor tuinaanleg in Gent en omgeving

Bij tuinaanleg door Kris bent u steeds zeker van het complete plaatje. Dit houdt in dat we ons niet alleen beperken tot beplantingswerken of aanplanting, maar dat wij bijvoorbeeld ook percelen draineren en rooi- en grondwerken uitvoeren. Indien nodig voorzien wij ook de afsluitingen, keerwanden en dergelijke. Oude bomen kunnen we uiteraard eveneens voor u vellen en verwijderen.

Daarnaast staan we in voor de aanleg van graspleinen naar de wens van de klant met graszoden of graszaad en het aanplanten van bomen, struiken en andere perken of borders. Deze uitvoering gebeurt uiteraard geheel conform het tuinplan dat wij samen met u kunnen opstellen. Ook voor de aanleg van paden, terrassen en opritten kunnen wij ons op onze jarenlange expertise beroepen. En ook voor het verdere onderhoud van uw tuin na de aanleg ervan kan u op ons rekenen.

Onze expert in tuinaanleg bespreekt graag het een en ander met u. Neem contact met ons op voor tuinaanleg in Gent, Destelbergen, Lochristi, Melle of Laarne.