Dé specialist in snoeien en vellen van gevaarlijke bomen, uitfrezen van boomstronken en snoeien van struiken.

Snoeien & vellen van gevaarlijke bomen

Op zoek naar een professionele boomsnoeier In Oost-Vlaanderen? Kris Berwaerts uit Heusden bij Gent is gespecialiseerd in het snoeien en vellen van gevaarlijke bomen op moeilijk te bereiken plaatsen en het knotten of kandelaberen.

Ook voor het ontbossen van terreinen kan u bij Kris Berwaerts terecht. Voor het omzagen van gevaarlijke bomen beschikken we over de nodige materialen om de werken vlot te laten verlopen. Om de paar jaar worden de bomen van hun kruin ontdaan, waarna de takken weer kunnen uitlopen. Kris Berwaets knot verschillende bomen zoals: wilgen, eiken en essen. Hij hanteert eveneens de snoeitechniek: kandelaberen.

Verder kunt u bij deze boomspecialist terecht voor boomverzorging, aanplanting van grote bomen, snoeien van struiken en hagen (figuren), versnipperen van afvaltakken, machinaal klieven tot brandhout en het uitfrezen van boomstronken. U kan ook brandhout kopen, het wordt bij u geleverd.

Wilt u meer weten over het knotten van uw bomen, het vellen van grote bomen of het ontbossen van terreinen en bouwgronden, neem dan zeker contact op met KrisBerwaerts . Zijn doel? Tevreden klanten!

Uw boomspecialist uit Oost-Vlaanderen

Kris Berwaerts, boomspecialist uit Heusden bij Gent, Oost-Vlaanderen.
Snoeien & vellen bomen, uitfrezen boomstronken, versnipperen takken.

Boomverzorging

Snoeien, vellen van bomen en versnipperen van de takken

Berwaerts Kris

Berwaerts Kris is uw specialist in de regio Gent voor het snoeien en vellen van gevaarlijke bomen. Wij doen ook aan uitfrezen, kandelaberen, versnipperen takken, omzagen bomen en snoeien van hagen & struiken.